Tammelan juhla- ja kokoustila

Juhli tyylillä

Tammelan sydämessä

Tammelassa sijaitsevat hulppeat juhlatilamme sopivat monipuoliseen käyttöön. Tarjoamme loistavat puitteet, olitpa sitten järjestämässä mieleenpainuvia juhlia tai isännöimässä tärkeää asiakastapaamista. Tarvittaessa tarjoamme seurueellenne catering-palvelua sekä valmiiksi suunniteltuja ohjelmapaketteja esimerkiksi TYKY-päivällesi. Kysy lisää ruokailu- ja
ohjelmavaihtoehdoista lomakkeen avulla tai suoraan sähköpostitse!

Tammelan juhla- ja kokoustila on sijainniltaan aivan mainio. Upea juhlatilamme sijaitsee aivan Tampereen keskustan vieressä, idyllisessä Tammelan kaupunginosassa. Kätevän sijainnin ansiosta kaikki keskustan tarjoamat palvelut löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä.

Juhlatilan myötä saatte käyttöönne muun muassa laadukkaan äänentoistolaitteiston sekä beer pong -pöydän, jotka takaavat hauskan ja toiminnantäyteisen illan koko porukalle.

Tutustu Tammelan juhla- ja kokoustilojen omiin kotisivuihin tästä

Tammelan juhla- ja kokoustila

Kerää kaverit kasaan

Ja juhli aamun pikkutunneille asti

Tammelan juhla- ja kokoustila

Juhlatila (n. 70m²)

Tyylikkäällä juhlatilallamme on kokoa noin 70 neliömetrin verran, joka mahdollistaa juhlat isommankin porukan kesken. Tunnelmallisesta juhlatilasta löytyy kokouspöytä kahdeksalle hengelle, jonka äärellä hoituu niin asiakastapaamiset kuin pidemmätkin palaverit. Kokoustamista helpottaa myös 55” älytelevisio, johon saat avattua muun muassa YouTube ja Spotify -palvelut. Lisäksi televisiosta löytyy ChromeCast sekä HDMI-liitännät.

Juhlat lähtevät käyntiin laadukkaan Bluetooth-äänentoiston sekä kolmen baaripöydän avulla. Beer pong on hauskaa yhteistä tekemistä juhlaseurueelle, joten kannattaa pakata mukit ja pingispallot mukaan illanviettoon!

Tammelan juhla- ja kokoustila

Tilava keittiö

Hyvin varustellusta keittiöstä löytyy muun muassa ruokapöytä, uuni ja paistoliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä tilava jääkaappi virvokkeille ja tarjottaville herkuille. Lisäksi käytössäsi on tilava astianpesukone, jonne mahtuu suuremmankin seurueen astiat.

Tammelan juhla- ja kokoustila

Aula

Tilavasta aulatilasta löytyy kuuden hengen oleskelupöytäryhmä sekä iso liitutauluseinä, johon voit piirtää ja kirjoittaa terveisiä vieraskirjan tapaan. Aulassa sijaitsee myös kaksi kappaletta WC-tiloja.

Varauskalenteri