Koskikeskuksen kokous- ja saunatilat

Viihdy

Koskikeskuksen kattojen yllä

Nämä upeat kokous- ja saunatilat sijaitsevat aivan Tampereen ydinkeskustassa kauppakeskus Koskikeskuksen 3. kerroksessa. Jotta ilta ei loppuisi liian aikaisin, olemme pidentäneet vuokraaikaa veloituksetta klo 03 saakka. Tervetuloa viihtymään!

Koskikeskuksen kokous- ja saunatiloihin pääset kätevästi julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen tai parkkeeraamalla autosi Koskikeskuksen omaan parkkihalliin. Linja-autoasema sijaitsee aivan nurkan takana, noin 200 metrin päässä ja Tampereen rautatieasemakin löytyy alle puolen kilometrin päästä juhlapaikasta.

Keskeisen sijainnin ansiosta yöpyminen on mahdollista Tampereen parhaimmissa hotelleissa. Hotelli Ilves löytyy saunatilojen kanssa samasta rakennuksesta, jolloin väsymyksen iskiessä sinun on helppo siirtyä juhlatilasta hotellihuoneeseen.

Tutustu Koskikeskuksen kokous- ja saunatilojen omiin kotisivuihin tästä

Koskikeskuksen kokous- ja saunatilat

Nautiskele

Kuumista löylyistä ja upeasta näköalasta

Koskikeskuksen kokous- ja saunatilat

Yleiset tilat

Neuvottelu- ja oleskelutilasta löytyy istumapaikat noin 20 henkilölle sekä kokouspöytä 10 hengelle. Tilavalle terassille voi mennä löylyjen välissä vilvoittelemaan ja nauttimaan Ratinan suvantoon avautuvasta kuvankauniista näkymästä. Toimivasta keittiöstä löytyy runsaasti säilytystilaa kylmille virvokkeille sekä muille tarjottaville. Lisäksi keittiöstä löytyy tilava astianpesukone, jonne mahtuu isommankin seurueen astiat. Kokouksia varten tiloistamme löytyy muun muassa televisio, äänentoistolaitteisto sekä lehtiötaulu helpottamaan presentaatiotasi. Saat myös avoimen WLAN-yhteyden veloituksetta käyttöösi.

Koskikeskuksen kokous- ja saunatilat

Saunaosasto

Tyylikkäältä saunaosastolta löytyy suihkut viidelle henkilölle ja tunnelmalliseen saunaan mahtuu samanaikaisesti noin 10 henkeä nauttimaan laadukkaista löylyistä. Lisäksi tiloistamme löytyy pukuhuone sekä kaksi erillistä WC:tä. Helpottaaksemme sinun saunailtaasi, tarjoamme mahdollisuuden pyyhkeiden vuokraukseen koko seurueelle.

Tarjoilut

Mitä olisi kokous tai saunailta ilman pientä naposteltavaa? Me tarjoamme mahdollisuuden erilaisiin ruokapaketteihin, jotka voit varata tilavarauksen yhteydessä varauslomakkeella. Valitse seurueellenne sopivin vaihtoehto kokous- ja saunamenupaketeistamme, ja me toimitamme ruoat sovittuna ajankohtana juhlatilalle. Vaihtoehtomme vaihtelevat kahvileivistä pieniin naposteltaviin kuten sipsi- ja karkkilajitelmiin.

Suuremman nälän yllättäessä ruokailu on myös mahdollista saunatilojen alapuolella sijaitsevassa ravintola Porossa. Arkisin klo 11–14 tarjolla on monipuolinen lounasbuffet, perjantaisin ja lauantaisin À la carte klo 18–22 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12–16 ravintola tarjoilee maistuvan brunssin. Kysy lisää ruokailuvaihtoehdoista!

HUOM! Poikkeustilasta johtuen kaikki ruokatilaukset tulee kysyä osoitteesta myynti@juhlatilattampere.fi. Samaisesta syystä johtuen saunalle on tarjolla vain rajoitettu menu.

Pyyhkeet

5,00€/kpl

Vuokraa pyyhkeet valmiiksi, jolloin ette tarvitse omia pyyhkeitä mukaan.

Kokouspaketti 1: Kahvit

8,30€/hlö

– Kahvi / tee
– Makea tai suolainen kahvileipä

Pientä naposteltavaa 1: Sipsit & dipit

8,99€/kpl

– Kulhollinen sipsejä ja kermaviilidippi

Pientä naposteltavaa 2: Irtokarkkilajitelma

8,00€/kpl

– 500g hedelmä- ja salmiakkikaramellejä

Virvoitusjuomat

4,00€/kpl

– 1,5l plo 7 up / Jaffa / Pepsi

Varauskalenteri