Pankin sauna

Viihdy

Pankin kattojen yllä

Nämä upeat kokous- ja saunatilat sijaitsevat aivan Tampereen ydinkeskustassa Sokosta vastapäätä osoitteessa Kuninkaankatu 26. Tilat sijaitsevat ylimmässä kerroksessa, josta löytyy myös iso kattoterassi. Tilan vuokra-aika on klo 03 saakka. Tervetuloa viihtymään!

Kansallispankin kokous- ja saunatiloille pääset kätevästi julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen tai parkkeeraamalla autosi esimerkiksi Tampereen vanhalle kirkolle tai Frenckellin parkkihalliin.

Keskeisen sijainnin ansiosta yöpyminen on mahdollista Tampereen parhaimmissa hotelleissa.

koskikeskuksen-sauna-kuva

Nautiskele

Kuumista löylyistä ja upeasta näköalasta

Koskikeskuksen kokous- ja saunatilat

Yleiset tilat

Neuvottelu- ja oleskelutilasta löytyy istumapaikat noin 20 henkilölle sekä kokouspöytä 10 hengelle. Tilavalle terassille voi mennä löylyjen välissä vilvoittelemaan. Toimivasta keittiöstä löytyy runsaasti säilytystilaa kylmille virvokkeille sekä muille tarjottaville.

Tiloistamme löytyy muun muassa äänentoistolaitteisto.

Koskikeskuksen kokous- ja saunatilat

Saunaosasto

Tyylikkäältä saunaosastolta löytyy suihkut viidelle henkilölle ja tunnelmalliseen saunaan mahtuu samanaikaisesti noin 8 henkeä nauttimaan laadukkaista löylyistä. Lisäksi tiloistamme löytyy pukuhuone sekä kaksi erillistä WC:tä. Helpottaaksemme sinun saunailtaasi, tarjoamme mahdollisuuden pyyhkeiden vuokraukseen koko seurueelle.

Tarjoilut

Mitä olisi kokous tai saunailta ilman pientä naposteltavaa? Me tarjoamme mahdollisuuden erilaisiin ruokapaketteihin, jotka voit varata tilavarauksen yhteydessä varauslomakkeella. Valitse seurueellenne sopivin vaihtoehto kokous- ja saunamenupaketeistamme, ja me toimitamme ruoat sovittuna ajankohtana juhlatilalle. Vaihtoehtomme vaihtelevat kahvileivistä pieniin naposteltaviin kuten sipsi- ja karkkilajitelmiin.

Pyyhkeet

5,00€/kpl

Vuokraa pyyhkeet valmiiksi, jolloin ette tarvitse omia pyyhkeitä mukaan.

Kokouspaketti 1: Kahvit

8,30€/hlö

– Kahvi / tee
– Makea tai suolainen kahvileipä

Pientä naposteltavaa 1: Sipsit & dipit

8,99€/kpl

– Kulhollinen sipsejä ja kermaviilidippi

Pientä naposteltavaa 2: Irtokarkkilajitelma

8,00€/kpl

– 500g hedelmä- ja salmiakkikaramellejä

Virvoitusjuomat

4,00€/kpl

– 1,5l plo 7 up / Jaffa / Pepsi

Varauskalenteri