Sumeliuksen sauna

Upeat juhlatilat

Aivan Tullintorin vieressä

Laadukkaat kokous- ja saunatilat löytyvät aivan Tullintorin kupeesta. Monipuoliset juhlatilat mahdollistavat erilaisten kokousten ja unohtumattomien illanistujaisten järjestämisen. Neuvottelu- ja oleskelutilasta löytyy istumapaikkoja 16 henkilölle sekä tilava kokouspöytä kahdeksalle hengelle. Tilaan kuuluu myös tunnelmallinen takkahuone, josta löytyy istumapaikat kuudelle hengelle.

Kokous- ja saunatilan voi varata osaksi päivää, vain illaksi tai koko päiväksi. Arkipäivisin (ma-pe klo 8–16) tilaa vuokrataan ainoastaan kokouskäyttöön, jolloin saunaa ei lämmitetä. Jos haluat kuitenkin rentoutua löylyissä keskellä päivää, saunan lämmitys onnistuu lisämaksua (50 €) vastaan.

Tutustu Sumeliuksen saunan omiin kotisivuihin

Sumeliuksen sauna

Hulppeat

Juhlatilat isommallekkin porukalle

Sumeliuksen sauna

Saunaosasto

Saunaosastollamme vallitsee tyylikäs ja tunnelmallinen ilmapiiri, jossa sinun on helppo rentoutua nauttimaan laadukkaista löylyistä. Tilavaan saunaan mahtuu kerrallaan noin kahdeksan saunojaa. Kylpytiloista löytyy suihkut kuudelle henkilölle sekä erillinen pukuhuone ja kaksi WC:tä.

Helpottaaksemme sinun saunailtaasi, tarjoamme mahdollisuuden pyyhkeiden vuokraukseen koko
seurueelle.

Sumeliuksen sauna takkahuone

Juhlatila

Tilavassa neuvottelu- ja oleskelutilassa viihtyvät isommatkin seurueet, sillä tilasta löytyy istumapaikkoja jopa 16 henkilölle. Kokouspöydän äärelle saa istutettua yhteensä kahdeksan henkeä. Tunnelmalliseen juhlatilaan kuuluu myös takkahuone, jonne mahtuu kuusi henkilöä nauttimaan räiskyvästä takkatulesta. Takkahuoneen nurkkaan sijoitettuun minijääkaappiin saat kätevästi juomat viilenemään saunan lämmetessä.

Hyvin varustellusta keittiöstä löytyy runsaasti säilytystilaa tarjottaville ruuille sekä kylmille virvoitusjuomille. Käytettävissäsi on myös uuni ja hella, sekä astianpesukone.

Tullintori

Mahtava sijainti

Sumeliuksen sauna sijaitsee aivan kauppakeskus Tullintorin kupeessa. Keskeisen sijaintinsa ansiosta uuden karhealle Nokia Arenalle on matkaa vain 400 metriä, jolloin matka jääkiekko-ottelusta tai konsertista löylyihin käy kädenkäänteessä. Torni Hotelli löytyy alle 250 metrin päästä saunatiloistamme ja Tampereen rautatieasemallekin on matkaa vain 300 metriä.

Tarjoilut

Mitä olisi kokous tai saunailta ilman pientä naposteltavaa? Me tarjoamme mahdollisuuden erilaisiin ruokapaketteihin, jotka voit varata tilavarauksen yhteydessä varauslomakkeella. Valitse seurueellenne sopivin vaihtoehto kokous- ja saunamenupaketeistamme, ja me toimitamme ruoat sovittuna ajankohtana juhlatilalle. Vaihtoehtomme vaihtelevat kahvileivistä pieniin naposteltaviin kuten sipsi- ja karkkilajitelmiin. Kysy lisää ruokailuvaihtoehdoista!

HUOM! Poikkeustilasta johtuen kaikki ruokatilaukset tulee kysyä osoitteesta myynti@juhlatilattampere.fi. Samaisesta syystä johtuen saunalle on tarjolla vain rajoitettu menu.

Pyyhkeet

5,00€/kpl

Vuokraa pyyhkeet valmiiksi, jolloin ette tarvitse omia pyyhkeitä mukaan.

Kokouspaketti 1: Kahvit

8,30€/hlö

– Kahvi / tee
– Makea tai suolainen kahvileipä

Pientä naposteltavaa 1: Sipsit & dipit

8,99€/kpl

– Kulhollinen sipsejä ja kermaviilidippi

Pientä naposteltavaa 2: Irtokarkkilajitelma

8,00€/kpl

– 500g hedelmä- ja salmiakkikaramellejä

Virvoitusjuomat

4,00€/kpl

– 1,5l plo 7 up / Jaffa / Pepsi

Varauskalenteri